ΚΑΛΑΘΙ
Εταιρία

Καλωσήρθατε στην ΤΑΚΑ - ΤΑΚΑ ΑΕΒΕ

 

Περί το μισό αιώνα ιστορίας στο εμπόριο μετράει η εταιρεία μας που ξεκίνησε το 1966 σαν οικογενειακή ομόρρυθμος εταιρεία που το 1975 μετετράπη σε εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης.

 

Από τα πρώτα της βήματα και μέχρι σήμερα η εταιρεία διαπνέεται από τρείς βασικούς κανόνες:

 

« Τα εμπορεύματα καλύτερα από τα δείγματα »

« Κρατάμε το λόγο μας έστω και εάν χάνουμε χρήματα »

« Κάθε λογική παρατήρησή σας είναι για μας αρχή περαιτέρω βελτίωσης »

 

Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης εμπορικής δραστηριότητάς της εταιρείας στο τομέα των Εισαγωγών – Εξαγωγών, αλλά και των τριγωνικών πωλήσεων επί διεθνούς επιπέδου, η εταιρεία κέρδισε το σεβασμό και αναγνωρίστηκε η αξιοπιστία της τόσο από τους προμηθευτές της όσο και από τους πελάτες της .

 

Τα αντικείμενα εργασιών ποίκιλαν ανάλογα με τις επιταγές της αγοράς κατά τα διάφορα χρονικά διαστήματα, όπως, Υποδήματα, Υφάσματα, Τρόφιμα, αλλά από το 1985 και μετά το αποκλειστικό αντικείμενο εργασιών αποτέλεσαν τα Είδη Οικιακής Χρήσης και Καθαρισμού.

 

Η υποδομή της εταιρείας, η καλή διαχείριση και οι σωστές επιλογές της έδωσαν τη δυνατότητα το 2008 η εταιρεία να μετατραπεί σε Ανώνυμη Εταιρεία και να καθιερώσει ένα από τα ποιό γνωστά της εμπορικά σήματα ως τη νέα της επωνυμία «ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ Α.Ε.Β.Ε.».

 

Το κυριότερο γνώρισμα της εταιρείας είναι ότι όλοι οι εργαζόμενοι, είτε κατέχουν θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο, είτε κατέχουν μετοχές, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία όχι μόνο διατηρεί το ίδιο πνεύμα βασικών κανόνων του 1966, αλλά εγγυάται απεριόριστο σεβασμό και αξιοπιστία που σημαίνει το κοινώς λεγόμενο «μπορείς να κοιμάσαι ήσυχα».

 

Σήμερα η ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ Α.Ε.Β.Ε. με παραγωγική μονάδα και χώρους αποθήκευσης - πωλήσεων 2.000 τ.μ. στη Βιομηχανική περιοχή Αχαρνών, εξειδικεύεται στα είδη Οικιακού και Επαγγελματικού Καθαρισμού, στα είδη Ατομικής Προστασίας, στα είδη Οικιακής Χρήσης όπως επίσης και σε Πρώτες Υλες συναφείς των ανωτέρω ειδών.

 

Τα προϊόντα μας είναι είτε παραγόμενα από τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας, είτε εισαγόμενα μετά από ενδελεχή έρευνα και επιλογή, από πρωτοπόρους και αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού αναγνωρισμένους σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Επιπλέον διαθέτουμε τη κατασκευαστική και εμπορική ευελιξία προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας έτσι καινοτόμες πρωτοβουλίες, πρωτοποριακές και κλασικές πρακτικές όπου μαζί με πρώτες ύλες νέας τεχνολογίας δίνουν επαναστατικές λύσεις με ουσιαστικό αποτέλεσμα.

 

Η πολύχρονη εμπειρία μας, η χρήση όλων των τεχνολογικά προηγμένων μέσων, η επί καθημερινής βάσης παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων και η αφοσίωση στη δουλειά μας εγγυώνται ότι καλύτερο σε επίπεδο τιμής, ποιότητας και εξυπηρέτησης.

 

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από τον TUV AUSTRIA βάσει του προτύπου EN ISO 9001:2015.

 

Πελατολόγιο

 

Το πελατολόγιό μας, χάρη στις συνεργασίες που έχουμε συνάψει, συμπεριλαμβάνει:

  • γνωστές βιομηχανίες τροφίμων
  • δημόσιους οργανισμούς
  • εταιρείες τροφοδοσίας πλοίων
  • εταιρείες που προμηθεύουν τον ξενοδοχειακό τομέα και τον κλάδο μαζικής εστίασης
  • συνεργεία - φανοποιεία αυτοκινήτων
  • καταστήματα λιανικής πώλησης, καθώς και
  • τους τελικούς καταναλωτές που μπορούν να βρούν τα είδη μας είτε σε αλυσίδες super-markets με ιδιωτική ετικέτα (private labels), είτε σε άλλα σημεία πώλησης με ένα απο τα κατοχυρωμένα σήματα μας: TAKA-TAKA, SANDRA, JANA, DOLPHIN και LABICO.

 

​Η συνεχής προσπάθεια για επίτευξη του βέλτιστου συνδυασμού ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, έγκαιρης και έγκυρης παράδοσης είναι τα στοιχεία που θα συνεχίσουν να μας καθοδηγούν και στη μελλοντική μας πορεία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Δείτε εδώ τον κατάλογο με τα προϊόντα μας.