ΚΑΛΑΘΙ
ΑΤΣΑΛΟΜΑΛΟ BATA 23-25GR.
ΑΤΣΑΛΟΜΑΛΟ BATA 23-25GR.

Το ατσαλόμαλλο σύρμα καθαρισμού LABICO, συσκευασμένο σε σχήμα βάτας και βάρους 23-25γρ., είναι ο καθημερινός σύμμαχος της νοικοκυράς. Καθαρίζει απότελεσματικά, χωρίς να αφήνει γρατζουνιές, επίμονους λεκέδες από κατσαρόλες, τηγάνια, φούρνους και σχάρες.

Το ατσαλόμαλλο βάτα προτείνεται για τις εξής χρήσεις:

  • Γυάλισμα και λείανση ξύλινων επιφανειών

Καθαρίζει και λειαίνει τα έπιπλα και τις ξύλινες επιφάνειες πριν από την επάλειψη τους με βερνίκι ή γυαλιστική αλοιφή ενώ απομακρύνει ανεπιθύμητα στίγματα και κατάλοιπα από κακής ποιότητας βερνίκια.

  • Καθάρισμα μεταλλικών επιφανειών

Απομακρύνει σκουριές, λίπη, και επίμονους λεκέδες καπνού από σχάρες ψησίματος, καθαρίζει εργαλεία και κάθε μεταλλική επιφάνεια που εκτίθεται σε εξωτερικούς χώρους, γυαλίζει μεταλλικά οικιακά σκεύη (κατσαρόλες κτλ) χωρίς να χαράσσει, καθαρίζει μεταλλικά μέρη των μηχανών αυτοκινήτων, αφαιρεί άλατα, πουρί και στίγματα από ανοξείδωτα είδη υγιεινής.

  • Καθάρισμα γυάλινων επιφανειών

Αφαιρεί χρώματα, υπολείμματα κόλλας, σιλικόνης και άλλων χημικών υλικών απο το γυαλί χωρίς να χαράσσει.

  • Καθαρισμός και γυάλισμα δαπέδων

Απομακρύνει υπολείμματα τσιμέντου, στόκου και κόλλας από πλακάκια, μάρμαρο, γρανίτη , ενώ έχει ιδανικά αποτελέσματα στην καθαριότητα των αρμών πλακιδίων από σκόνες, λάδια και επίμονους λεκέδες.

Βαθμός πάχους ίνας: έξτρα ψιλό Νο. 000

- Το ατσαλόμαλλο σε σχήμα βάτας, προσφέρεται συσκευασμένο ειδικά για καταστήματα λιανικής.


Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε το κατάλληλο ατσαλόμαλλο Labico; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6125025, για να σας προτείνουμε το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

ΑΓΟΡΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑ Κωδικός BARCODE ΠΑΚΕΤΟ
Τεμ 25 γραμ. 09.43.70.25 5202630090375 1 Χ/ΤΙΟ = 250 ΣΕΤ
ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ