ΚΑΛΑΘΙ
ΑΤΣΑΛΟΜΑΛΟ ΡΟΛΑΚΙ 4GR. ΣΕΤ 6 ΤΕΜ
ΑΤΣΑΛΟΜΑΛΟ ΡΟΛΑΚΙ 4GR. ΣΕΤ 6 ΤΕΜ

Το ατσαλόμαλλο σύρμα καθαρισμού LABICO, συσκευασμένο σε μικρά ρολάκια 4gr, είναι ο ιδανικός σύμμαχος της νοικοκυράς σε εργασίες όπως: τρίψιμο μαγερικών σκευών, καθάρισμα δαπέδων και επιφανειών, γυάλισμα ασημικών κ.α.

Το ατσαλόμαλλο ρολάκι προτείνεται για τις εξής χρήσεις:

  • Για εφαρμογή σε ξύλινες επιφάνειες

​Γυαλίζει και παρέχει τέλειο φινίρισμα σε κάθε ξύλινη επιφάνεια επίπλων, καθαρίζει τις επιφάνειες πριν από την επάλειψη τους με βερνίκι ή γυαλιστική αλοιφή ενώ απομακρύνει ανεπιθύμητα στίγματα και κατάλοιπα από κακής ποιότητας βερνίκια.

  • Για εφαρμογή σε μεταλλικές επιφάνειες

Απομακρύνει σκουριές, λίπη, και επίμονους λεκέδες καπνού από σχάρες ψησίματος, καθαρίζει εργαλεία και κάθε μεταλλική επιφάνεια που εκτίθεται σε εξωτερικούς χώρους, γυαλίζει μεταλλικά οικιακά σκεύη (κατσαρόλες κτλ) χωρίς να χαράσσει, καθαρίζει μεταλλικά μέρη των μηχανών αυτοκινήτων, αφαιρεί άλατα, πουρί και στίγματα από ανοξείδωτα είδη υγιεινής.

  • Για εφαρμογή σε γυάλινες επιφάνειες

Αφαιρεί υπολείμματα κόλλας, σιλικόνης, χρωμάτων και άλλων χημικών υλικών απο το γυαλί χωρίς να χαράσσει.

  • Για πατώματα/δάπεδα

Απομακρύνει υπολείμματα τσιμέντου, στόκου και κόλλας από πλακάκια, μάρμαρο, γρανίτη, ενώ έχει ιδανικά αποτελέσματα στην καθαριότητα των αρμών πλακιδίων από σκόνες, λάδια και επίμονους λεκέδες.

Βαθμός πάχους ίνας: έξτρα ψιλό 000

- Προσφέρεται συσκευασμένο, ειδικά για καταστήματα λιανικής.


Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε το κατάλληλο ατσαλόμαλλο Labico; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6125025, για να σας προτείνουμε το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

ΑΓΟΡΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑ Κωδικός BARCODE ΠΑΚΕΤΟ
Τεμ 4 γραμ. 09.43.11 5202630120140 1 Χ/ΤΙΟ = 250 ΣΕΤ