ΚΑΛΑΘΙ
ΒΡΕΚΤΗΡΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ IPC PULEX

Οι βρεκτήρες και τα γουνάκια αντικατάστασης Pulex ξεχωρίζουν λόγω της υψηλής ποιότητας και της εξαιρετικής αντοχής των ακρυλικών μικροϊνών.

Οι δοκιμές έχουν δείξει ότι τόσο στις τυπικές όσο και στις λειαντικές εκδόσεις οι ίνες διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους ακόμη και μετά από μήνες βαριάς εργασίας. Οι ίνες δεν αφήνουν κατάλοιπα.

Τα γουνάκια της IPC PULEX έχουν πολύ παχιά μικροσκοπικά νήματα και είναι κατασκευασμένα από ειδικές ίνες. Είναι διαθέσιμα σε δύο διαφορετικά μήκη ίδιας ποιότητας.

Είναι ειδικά διαμορφωμένα και ραμμένα για να σχηματίζουν ένα πανί από υφαντές ίνες με υψηλή συγκράτηση νερού και αντιολισθητική πλάτη από καουτσούκ.  Προσφέρονται σε διάφορες διαστάσεις. Τα άκρα είναι ενισχυμένα για να τα προστατεύουν από τη φθορά και το πανί στερεώνεται στην μπάρα με σχήμα Τ μέσω ενός επιμήκους ελαστικού εσωτερικού και ενός στηρίγματος πρέσας.

Η κύρια έκδοση του βρεκτήρα IPC PULEX  είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από πλαστικό με επιφάνεια σε σχήμα κηρήθρας για κατακράτηση νερού. Επίσης προσφέρεται και σε σπαστή μορφή που μπορεί να συνδυαστεί με πτυσσόμενο κοντάρι αλουμινίου IPC PULEX.

Εμφάνιση Προϊόντων: